Darmowa dostawa
Darmowa dostawa (Kurier) już od 199,00 zł.
Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Twoje dane będą przetwarzane zgodnie z naszą polityką prywatności
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Opcje przeglądania
Cena
  • od
    do

Szkolenia i kursy w zakresie systemów zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności HACCP, BRC, IFS. Zasady higieny w zakładzie produkcji spożywczej, monitorowania środowiska funkcjonowania procesów. Badań mikrobiologicznych i innych metod zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności.

Szkolenia

Monitorowanie środowiska procesu produkcji - online 2 godz.

Monitorowanie środowiska procesu produkcji - online 2 godz.
Monitorowanie środowiska procesu produkcji - online 2 godz.

Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników z zaawansowanymi metodami monitorowania środowiska procesu produkcji spożywczej, skupiając się na badaniach mikrobiologicznych i wewnętrznej kontroli czystości. Podczas 2-godzinnego spotkania omówione zostaną kluczowe aspekty monitorowania, metody badań mikrobiologicznych, procedury kontroli czystości oraz praktyczne zastosowanie w badaniu środowiska procesu. Szkolenie będzie prowadzone online, umożliwiając interakcję uczestników i prelegenta.

Dostępność: tymczasowo niedostępny

Cena: 99,00 zł (netto: 80,49 zł )
zawiera 23.00% VAT, bez kosztów dostawy

Szkolenia i kursy w zakresie systemów zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności HACCP, BRC, IFS. Zasady higieny w zakładzie produkcji spożywczej, monitorowania środowiska funkcjonowania procesów. Badań mikrobiologicznych i innych metod zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl